Üye olun Üye yapın PARA kazanın

tıklayın kazanın

16 Mayıs 2012 Çarşamba

LG Optimus Black P970 Android Gingerbread 2.3.7 Türkçe ROM (cyanogenmod)

G Optimus Black P970 Android Gingerbread 2.3.7 Türkçe ROM (cyanogenmod) Yükleme Klavuzu, yükleme işlemine başlamadan önce yedeklerinizi alın...


İndirmeniz gereken dosyalar:
1. MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service 


linkinden inidirdiğiniz dosyayı sd kartın içine atıp dosya yöneticisiyle kuruyorsunuz programı açıp root device yazan yere tıklıyorsunuz yaklaşık olarak 20 saniye kadar sonra telefon kapanıp tekrar açılacak ve telefonunuz root lanmış olacak superuser uygulaması gelicek.
2. ROM Manager uygulamasını


 ROM Manager.apk 
adresinden indirin ve hafıza kartınıza atıp kurulumu gerçekleştirin. ROM Manager'i kurduktan sonra ""Flash Clockwork Recovery" seçeneğini tıklayın ve recovery dosyasının internetten inip kurulmasını bekleyin. işlem bittikten sınra "intro recovery mode" seçeneğini tıklayın, herşey doğru olduysa clockwork recovery ekranı karınıza çıkacaktır.


3. http://get.cm/get/cm_p970_full-20.zip 


adresinden LG Optimus Black P970 Android Gingerbread 2.3.7 Türkçe ROM (cyanogenmod) unu indirin. Hafıza karına atın ve cyanogenmod moduna alın ve ROM'u kurunuz. 
4.ROM kurulduktan sonra Marketin olmadığını göreceksiniz panik yapmaya gerek yok bunuda 
gapps-gb-20110815-signed.zip 


adresinden indirdiğimiz dosya ile hallediyoruz. Hafıza karına atın ve cyanogenmod moduna alın ve gaps dosyasını kurunuz. 
Saygılar...

Hiç yorum yok: